2011-10-21 ? 23:08:59

turkiet here i come

äntligen packat färdigt!!!!!!!!!!!!!! tog typ flera timmar, hehe men va ska man gö? ;) klockan fem inatt för vi till arlanda! ska det bli lite skönt eller???? svar ja ;););););););););););)
2011-10-20 ? 08:52:06

Ajaialaödbdjsjaya

Hej sitter i skolan med sanna och väntar tills vi börjar och vi börjar 10... Har inte skrivit på länge jag vet ;) men jag har typ inte haft nån data.... Men i helgen så kom kusinerna mina på lördagen och stanna till söndagen och sen då åkte jag till Nynäs med Julia, där va vi med Oskar och Robin, sen så va vi där typ hela dan sen på måndagen va jag i skolan och så har vi nån gott och blandat vecka typ temavecka och vi har inga vanliga lektioner alls skapligt skönt!! hah efter skolan va jag med Julia Robin och Oskar igen och vi gick runt på stan först sen hem till mig och sen hem igen, sen igår va jag med Emil och Rebecca på stan, och sen efter ett tag kom Anna och sen åkte vi hem blablablablanlabla.. Hoppas det kommer människor till skolan snart för vi är här typ helt ensamma men nu ska jag göra ingenting höööörs

2011-10-14 ? 18:37:33

LIVET ÄR EN FEST, OCH DU ÄR INTE BJUDEN.

tjatjatjatjatja nysss hemkomen från stan en snabbis, köpte ett nytt mobilskal om nån ville veta det intressanta, ikväll vet jag inte vad jah ska göra, omm jag bara ska va hemma med mamma eller om jag ska ut, hmmmmmmmmmm proooblem... men nu ska jag iallafall packa ihop en väska och sen fara til mamma så hörs senare ikväll pussssssssssssn
eftersom blogg.se dampar och bara ville lägga ut en bild så får ni bara den, ni får dom andra senare ::))))))))))))99
2011-10-13 ? 22:53:38

muuuuuuuuuuuu

tjo ligger i sängen och halvsover, vart i skolan idag, hade matteprov, gick väll helt ok... sen rulla skolan på som vanligt frös ihjäl några gånger bara annars så ;) imorgon ska jag till skolan och skriva kalrt hemtentan och sen är det juuuu tacos halllllllllååååååååå!!!!!!!! klart man ska dit dååå ;)
hörs imorgon slänger in bilder nuuuuuu pussssssssss
fick ju min onepeace i måndags ;)
stoooooneface liknande..
hahahahah plocka fram skidjackan idag ...
2011-10-12 ? 22:00:04

fucking perfect

tjeennnnnnnnaaa, ligger i sängen och märker att jag  måste gå upp nu för att hinna med att plugga nu innan skolan, för jag har matteprov idag och jag fattar typ ingenting ovh sen har jag feber också!! med det är nice demed  ;)
hah juuuste!! jag åker till turkiet nästa lördag!!!!!!! hur skönt?? ska bli brun shoppppaaaaaa och köpa en onepeace till ebba som jag sagt ;);););););)
lite senare ikväll kan jag visa lite bilder på hotellet vi ska bo på  , stranden ligger knappt 200 meter därifrån så det är ju bra ;)
nu kom en slumpbild.
hahahahhah fan va fina 
2011-10-12 ? 11:20:07

historia suger

tjena sitter på hiistorian och ska skriva om vilken roll spelade kristendomen i bildandet av landet sverige, jag fattar ingenting.... och alla har skrivit jäättteeee mcyket men jag har inte skrivit nått, det känns ju jätte bra...
aja, idag ska jag plugga eftersom jag har matte prov imorgon och sen ska jag även hinna städa och träffa några och jag kommer inte hinna, det är kul :)
neeeeeej men nu ska jag försöka skriva vidare HEEEEEEEJDÅ
2011-10-10 ? 22:26:07

hälsa till satan vi hörs

tjaaaaaaaaaaaaaa!! har inte haft tid med bloggen i helgen för jag har gjort andra saker kan berätta om min helg nuuuuuuuu tänkte jag

fredag så vaknade jag upp i skolan vid typ halv åtta för då började eleverna komma och sen så låg vi kvar i sofforna till typ elva då åt vi och sen så gick vi  upp och plocka ihop allt och vandrade jag med två stora väskor som vägde 10000 kg till mammas jobb, fixade mig där lite snabbt begav mig mot stan för att fia naglarna, är jätte nöjd! senare så var jag med julia, vi spenderade kvällen lite översllt i stan men sen sluta det med at nåda somnade till en film i min soffa och sen åkt hon hem sen somnade jag sirekt när hon åkt, ahha trött tjej ? ;)
sen på lördagen så smsa julia och väckte mig sen åkte vi till nynäs och kika innebandy där. där träffa vi emil fredrik och oskar som vi satt med ibland, efter det kom robin och sahand pch mötte oss sen åkte vi hem till mig och kika skräckis men dom va så jävla rädda så vi bytte film, minns inte vilken, haha va ut senare på kvällen pch åkte lite med julia ;)
sen på söndagen så väckte julia mig igen och då fixa jag med och åkte till stan vid typ 11!!!!!!!!!!!!! haha vi va typ ensamma där men det va nice de med ;)
vi satte oss på donken och tjocka lite sen åkte hem och jag plugga lite eftersom jag har matteprov i veckan,
och nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta igång en film och sova lite. höööööööööörs sen dååååå!!!!
snygging där sen torsdagen
hahahah vi va ju ute och åkte på kvällen, så såg vi ut fast de där är julia dock ;)
2011-10-06 ? 13:47:16

företagsekonomi

hej sitter i skolan nu på företagsekonomin. det är jääääääääääääättttttttteeeeeee tråkigt, idag ska klassen sova på skolan eller aa klassen.. jag sanna sara ebba tror jag de blir hahah men dom andra ska iallafall vara här på kvällen och kika film får se... jaja skriver väll senare ikvälll hejs :D
slumpbilder
2011-10-04 ? 17:30:25

u smile, i smile

tjeennnnaaaaaaa nyss hemkommen från skolan, dagen rullade väll på som vanligt. på historian idag sprang jag och ebba och försökte köpa ben&jerryglass, så vi sprang till 4 olika typ icaaffärer men vi hitta ingen!!! så vi köpte nån icaglass som va typ lika, den va god ibland men sen blev den inge god b&j är mycke godare!! aja nu ska jag ut och äta med min familj hörs sen när jag är hemma igen pussssssss!
hahahha orka sanna!!!!
2011-10-04 ? 09:21:00

You turn out to be the best thing I never had

heeeeeeeeeeeeeeeeej idag vaknade jag klockan sju av mig själv!!!! kul att jag börjar 11.30 då ........ haha orka, nu ska jag kolla på film och vänta på attt tiden ska gåååå. idag ska jag ut och fira mamma osv sen ska jag nog ut ett tag tror jag. rolig dag. nu ska jag gå heeeeeeeeejs haha det går inte att lägga ut nån bild..
2011-10-03 ? 13:41:11

landet brunsås

Tjaaa, sitter på idrotten och kollar på landet brunsås. Håller på att somna...
Har bara spanska kvar sen och efter de blir det stan
Hööööörs sen

2011-10-02 ? 09:31:29

niiiiice

tjaaaaaaaaa ligger i sängen med en sovandes Felicia.. Hon vägrar vakna, och sen vågar jag inte riktigt väcka henne heller för hon kan bli liiiiiite surig då. Idag ska jag sen åka hem och skriva nån ful artikel hoppas det går snabbt... Sen vet jag inte vad jag ska göra kul dag...
haha hööööööörs dååå

Om

Min profilbild