2013-08-29 ? 08:21:12

torsdag

jag hade fel, dagen igår blev faktiskt bättre, vi hade studentmösseprovning och beställde dom, min studentmössa blev bäst, längtar så!!! sen så slutade vi halvtolv, så åkte hem och sov lite och sen gjorde jag en ufgrej, och sen övningskörde jag lite, just nu sitter jag i sängen och väntar på att tiden ska gå, blev klar mycket tidigare än jag trodde och har typ en halvtimme att inte göra nånting på... 
ha en bra dag! 
 
hade inga bilder att lägga ut så blev en på mig och mandis när bella fyllde 18! 
 
2013-08-28 ? 09:17:50

Matilda gjorde min dag

2013-08-28 ? 08:38:38

Blä

Skolan har vart helt okej, bara matten som hatar mig annars är de rätt bra, i helgen hände de inte så mycket, har haft en kissdålig morgon så denna dag blir nog allt annat än bra

2013-08-21 ? 00:20:56

grym sommar

bara några bilder på en grym sommar 
 
jag har verkligen haft en grym sommar!! så bra har den varit! det är med en klump i magen och ångest i hela kroppen jag tänker på att de är skola imorgon fyfan säger ja bara. villl inte. kan verkligen inte förstå att jag ska börja trean. det är tur jag har världens bästa tjejer i min klass, utan dom skulle ja inte klara sista skolåret. 
men iallafall jag har haft en grym sommar och tack alla som har vart med och gjort den grym!! ♥
 
2013-08-21 ? 00:03:50

söndag måndag tisdag

i söndags var jag med bella på stan, igår kom anna hit och umgicks med mig, idag vaknade vi sen fota vi lite, har dock inga bilder att visa för jag tog bort allihopa fyfan. 
just nu ligger jag i sänge och olängtar till imorgon. fyfan. är verkligen inte redo. 
 
 
ta mig bara till turkiet igen 
 
2013-08-18 ? 03:30:33

20130810

tjaaaa, i torsdags åkte jag och alice ner till stockholm, vi gick på stan och sen umgicks vi med viktor och daniel, vi åkte hem på fredagen och efter de var jag med julia, idag har jag storstädat hela mitt rum, fan svettigt att städa... denna kväll har jag bara pratat med julia och albin, inte hänt så mycket men var för trött för att göra något, ligger just nu i sängen och ska sova så godnatt! 
 
2013-08-13 ? 13:06:19

vbfrvbeäfev

mmm det var ju ett tag sen jag skrev här, men jag har faktiskt gjort några inlägg men dom har inte kommit upp av någon anledning.. 
men aaa, kan säga lite vad jag gjort iallafall! 
jag har cyklat, upprepar CYKLAT till bönan med julia, det var det jobbigaste jag gjort en asvarm dag, fyfan. när vi kom dit badade vi och sola, sen när jag kom hem fick jag 3 minuter på mig att packa för då skulle jag tydligen till övik med alice, men  jag klagade inte på att få komma dit. där uppe hjälpte vi till med att ta upp båten och bryggorna och det var förjävla jobbigt. jag har även umgåtts med emil julia och erik, dom sov här så jag slapp va ensam och på morgonen cyklade, upprepar igen cyklade(!!) vi till albin i grinduga, där spela vi lite fifa. sen va ja med alice joel och alex. sen förrgår så var jag på grönan med amanda, bella, pontus och hampus, hade så jäkla roligt där! bästa människorna! igår så va ja med anna som färgade mitt hår.. 
långt och krångligt inlägg men jag orkade verkligen inte bry mig. lite bilder på detta så. 
 
 

Om

Min profilbild