2013-07-31 ? 11:11:00

No one is free, even the birds are chained to the sky

hallåådäär
igår fick jag äntligen träffat matilda som jag inte träffat på typ 3 veckor, förstår inte hur jag ska klara mig 1 år sen.. 
iallafall, så va vi på stan ett tag och prata igen allt vi missat, sen så var jag med alice på kvällen vi umgicks med alex och joel trevligtttrevligt! 
idag var jag nyss på kyrkogården och ligger nu i sängen och funderar på vad jag ska göra idag! 
 
lite opassande bild bara 
 
2013-07-31 ? 06:02:00

2 år sen

saknar dig farfar♥
2013-07-25 ? 22:55:16

k

men kul att du kommer ihåg mig:):) 
 
 
hejpåer! 
det har inte hänt så jättemycket dom senaste dagarna har umgåtts med julia båda, det har vart kul, idag åkte vi lite buss, såg min babe litegrann, va på stan osv, nu på kvällen har jag inte gjort så mycket orkade inte göra nått, ikväll är en sån kväll där man inte gör nått, kanske kollar på the notebook som jag ska göra nu. hejdå 
 
 
 
2013-07-23 ? 21:05:37

ibland måste man

 
2013-07-23 ? 00:40:00

FREE TO GO

godkväll. 
igår hade jag en återförening med bella, tur de, saknade henne för mycket! vi var med hampus och christoffer på gävlestrand och sen ett tag hos mig, mys de. 
sen idag var jag med familjen till en strand och bara sola och bada och så, sen så var jag med alice ovh kissa lite på några i kubb!! 
nu ligger jag i sängen och har astråkigt 
 
2013-07-21 ? 00:07:29

livet äger

livet äger verkligen 
 
 
hallådär, i söndags hade jag min sista dag på jobbet och den dan åkte jag brandbil, 2 gånger!!! med sirenerna på, spännande må ni tro! kommer sakna jobbet lite faktiskt men ändå rättskönt att de är slut nu! 
I måndafs åkte jag och anna till övik, har haft det askul där, badat en massa fast det var askallt, åkt till ulvön, åkt ring och banan, åkt en massa båt, och bara myst! har haft det jättebra men igår hade jag hemlängtan till bella och julia speciellt så igårkvälll åkte vi hem fast just nu längtar jag tillbaka dit, tror jag ska tillbaka i veckan!
idag har jag vart med alice och vi va i valbo ett tag annars har jag bara vart hemma, blev även lämnad idag så bor ensam inatt, rätt skönt! 
ska snart lägga mig i sängen och slå iväg ett samtal till babe och kolla på resor 
 
 
åkte lite brandbil ja

båååt
 
2013-07-14 ? 06:11:00

12 år sen

filippa♥
2013-07-11 ? 01:29:00

ebbaedin.tumblr.com

okej det här med att sova gick inte så bra, ligger i sängen och fixar lite med min tumblr, tycker ni borde kika in den, lägger in en massa bilder varje dag! klicka här här eller häääär eller på bilden för att komma till den!! 
 
 
 
 
 
eller HÄÄÄR
 
 
 
 
2013-07-10 ? 21:19:31

hallådär

jaaa.. jag har haft fullt upp sen jag blogga sist typ, har haft så jäkla roligt och ett sånt bra lov hittils!! har massa bilder så de blir ett bild inlägg nuu, så varning
 
 
har firat midsommar uppe i övik med släkt alice och ingrid det var askul, på dan plocka vi blommar och gjorde kransar och så sen åkte vi till ett ställe vi åker till varje år med massa lekar och sen på kvällen åkte vi på en fest, öviksfest... men det var kul det med! 
 
 
 
två nyvakna fina tjejer..... 
har umgåtts med bella större delen av detta lov, hon är verkligen världens bästa människa hon! men iallafall vi har umgåtts väldigt mycket med hampus pontus och dm, har haft askul! men har tyvärr inte så mycket bilder eller jo men inga som jag kan visa... även matilda kom och överraska en kväll från söderhamn, den kvällen var hur grym som helst! 
 
 
 
 
i tisdags, var jag på grönan med william albin  och julia, det var askul, åkte alltså eclipse, 121 meter upp i luften, 121 jävla meter. OHÖGT. 
nej men det var iallafall hur roligt som helst, måste göras om tycker jag! 
 
 
 
 
 
i lördags firade vi bella som fyllt 18! hade hur kul kväll som helst!! 
 
 
 
 
nu dom senaste två veckorna har jag jobbat, har inga bildern från det men har iallfall rätt bra jobb, roliga människor skrattar mycket så jag överlever, dessutom är det bara 4 dagar kvar den slipper jag de!! 
just nu ligger jag i sängen och ska kolla lite prison break och sen sova för imorgon är det som sagt jobbdags! 
 
avslutar med en bild p bby 
(6) harry styles | Tumblr | via Tumblr
2013-07-04 ? 18:37:00

grattis världens bästa du

 

Om

Min profilbild