2013-06-20 ? 10:23:18

asbra dagar med mina favoriter

har haft kingdagar i söderhamn!! i tisdags så solade vi spelade kubb och hade askul, sen kom pontus robin och hampus dit, vi åkta till stenö och bada,eller aa jag blev islängd med kläder skor och allt på mig.. men första doppet avklrat då iallafall sen åkte vi hem till matilda asblöta och hade trevligt där, i går så vaknade vi sen så solade vi liteoch sen åkte jag  matilda och bella och hade picknick, asmysigt!! mina bästa tjejer!! 
sen igårkväll så åkte vi hem och nu har jag lite bråttom så vi hörs senare! 
 
 
 
 
 
 
2013-06-18 ? 12:16:13

Direkt från Söderhamn

Stan igår med Alice hände aldrig istället vart det bio med Julia Albin och Simon! Alice hämtade mig efter det och vi åkte till Vincent och Kim och hängde där åkte sedan hem och vakna klockan 6 imorse och for då till Söderhamn, är där nu ligger på Matildas gräsmatta och solar!

2013-06-17 ? 12:28:51

första dagarna på sommarlovet

nu är de äntligen sommarlov och jag har haft så jäkla roligt!! 
i torsdags var de ju skolavslutning så först var vi i kyrkan och sen åkte jag bella amanda josse matilda och linus och åt mat på söderhielmska som va jättemys fast de regna liiite, sen åkte vi hem till mig och fira sommarlov med några fler, på fredagen städade vi ihjäl oss eller aa jag och matilda, sen åkte vi till söderhamn och fortsatte där hos matilda med massa,på lördagen kom jag sen hem och träffade julia erik hos emil, ägde ut dom på lite fifa och så! igår så var jag med alice vincent och kim spela kubb och sen va vi hos dom. har alltså haft en asbraaa början på sommarlovet!!   nu ska jag ut och lägga mig och sola ett tag sen ska jag ner på stan med alice! ha en bra måndag
 
 
 
 
 
 
2013-06-13 ? 00:28:57

Imorgon!!

tjenaaa, dagarna i skolan går rätt snabbt, gör ingenting typ, va dit idag en snabbis och redovisa, imorgon är ds sommarlov, fatta skönt!!, igår så var dan väldigt onödig bara, gjorde ingenting, åkte hem vid 12 och sen var ja med Alice, vi åkte och träffa Vincent och sen åkte vi runt lite, idag har jag vart i Stockholm på student, kusin tog studenten, GRATTIS till dig!!
Ligger just nu i sängen och ska sova och imorgon är de som sagt skolavslutning, skönaste

2013-06-09 ? 13:23:00

9 juni

hallådär, har inte hänt så jättemycket när jag inte bloggar så ni har nog inte missat så mycket, har haft några väldigt onödiga dagar i skolan, sen har jag hjälpt pappa och måla huset som förövrigt inte blev bra..men  helgen har vart bra, i fredags så var jag alice och anna och spela kubb med några, det va king de, följde med till dom och sen gick vi till skybarn ett tag, hela kvällen var asbra till slutet då det hände nått men de är sak samma, igår hade ja en myskväll med anna som var behövandes, nu sitter ja här och försöker göra de sista nu i skolan, börjar få panik tror inte jag kommer hinna klart... har suttit och stirrat in i skärmen i en timme nu, vet inte vad jag ska skriva på denna jävla uppsats... 
 
å här är mitt kinglag
2013-06-02 ? 23:42:00

bra helg

denna helg har vart king, i fredags så var jag julia erik emil och albin hos mig och grilla och hade mys, askul va de förutom när min mobil for ner under altanen så vi fick såga upp den... vi vakna upp dan efter och sen så gjorde ja saker, sen idag har jag vart i valbo och sen vart med julia och nu på kvälllen pratat med albin och matilda, mycket trevligt, denna helg har vart jättebra! ska sova nu och sen väntas en måndag med sista provet antar jag! 
japppp där ligger alltså min telefon under altanen kuul att man nådde den:)

Om

Min profilbild