2013-03-24 ? 03:43:00

hejsan

i onsdags åkte ja ner till söderhamn och bodde lite till på torsdagen då vi farde iväg till bollnäs för UF-mässa och det var typ det hemskaste jag vart med om, det var kul och så och bollnäs bjöd på mycket snygga killar, men jag åt ingen mat och drack inte nånting under hela dagen, vi åkte vid halv åtta på morgonen och kom hem vid ungeför 21 på kvällen så det ända ja hann göra var att äta sen somnade jag och i fredags så va ja på en förläsning med skolan sen bar de iväg för att fira sara som fyllde 19, det var kul men jag och bella gick till stan för att möta upp samuel och parosh och då gjorde vi det lite roligare och gick sen tillbaka till sara igen då var de ännu roligare, kom hem nångång inatt, vaknade idag och gick ner på stan med alice, sen så tänkte jag att jag skulle ha vart med en ikväll men vid sju så somnade jag och vaknade för nån timme sen så då kände ja nu lycka till med att somna ebba:) 
-tack!
 
jag och josse inna mässan 


haha piggaste bella 

 
2013-03-19 ? 22:54:11

stressdag

idag har vart en rätt stressig dag, var först i skolan sen så har jag bara fixat inför mässan som är på torsdag, ska bo i söderhamn för en natt imorgon så att behövdes bli klart idag, men nu är nästan allt klart, lite ska fixas imorgon med josefin! tänkte ja skulle försöka somna i tid för en gångs skulle så ska släcka ner allt nu så sovgott! 
hej alice 
2013-03-19 ? 00:38:46

säg mig,

när ska vi gifta oss?
 
 
hejsan, idag har jag vart hurtig, först hade vi idrott och de var jobbigt må ni tro, styrka och grejer! sen när ja kommer hem tvingar låtsaspappa med mig ut och gå/springa fyfan. 
just nu ligger jag i min skönaste säng och fryser ihjäl, jag har alltså 2 täcken och 3 filtar och fryser ändå hoppasja bara inte blir sjuk för de är rätt så opassande.. tänkta jag skulle sova snart för ja är även lite trött så godnattis! 
2013-03-17 ? 23:33:57

-

2013-03-17 ? 20:27:40

alltså rubriker

denna så kallade blogg har stått tom nu ett tag och jag har inte direkt någon ursäkt till varför men skriver nu iallafall, minns inte riktigt vad jag har gjort när jag int ehar bloggat men antar vart i skolan och så, men kan berätta helgen även om den inte är så jätteintressant men här kommer den. i fredags så var ja i skolan ett tag den dagen var så jäkla seg var jätte trött men blev pigg sen när ja kom hem och var med alice, vi for till farmor och bubbla och basta och myste, jätte bra kväll! sen igår var jag med julia och vi har kollat match med nåra fast vi gick för de va så sjukt kallt ute, har inte frysit så mycket på hela denna vinter, sen var vi med emil och fredrik och kom hem nån gång inatt, drog även en jättestor vurpa igår, kan vart det roligaste men har ett stort blåmärke som gör jätteont.. 
idag hade jag tänkt haft en pluggsöndag för jag har 2 prov denna vecka och en inlämningsuppgift och ufmässan på torsdag så tänkte vara duktig och smart men allting annat blir ju så mycket intressantare så jag har inte
 
pluggat nånting idag.. ska nu äta och sen ska jag kolla på titanic och dregla lite över leonardo dicaprio! ha en bra söndag om de nu går! 
 
2013-03-06 ? 08:49:15

ebbadagen!

blev en bild på mig och ebba eftersom vi har namnsdag idag, grattis till oss! 
blev klar jättesnabbt idag så har inget att göra nu tills ja ska till skolan.. 
idag ska ja inte göra nått speciellt slutar vi fem de suger, ha en bra dag på ebbadagen! 
2013-03-06 ? 05:50:00

min nya kärlek

Antonia på We Heart It http://weheartit.com/entry/52274227/via/AntoCarrion
2013-03-06 ? 00:33:28

Dagnys

hej! Idag va en rätt rolig dag, vi slutade rätt mycke tidigare än vad vi skulle och då gick jag Carro Bella Matilda och Sara och åt på Dagnys, riktigt mys och kul va de! Gick sen hem (gick!!) och försökte skriva en affärsplan som är hur svårt som helst, pröva inte de..
Kolla sen real matchen och sen har ja halvsovit framför en film, min kväll de kul va:) imorgon börjar ja rätt tidigt.. Så måste sova nu, godnatt!

2013-03-04 ? 01:06:27

ångesten kommer krypandes

har inte kunnat logga in på blogg.se på hela dagen.. har haft söndagsångest hela dan, det blandad med lite surhet är ingen bra kombination men har gjort de bästa av de och ätit glass sovit och fått massage, fast kvällen har inte vart så fel, har pratat med philip rätt länge och kollat på film med familjen och såå mys, bra kväll altså! imorgon är det alltså skola, fy så hemskt vill verkligen inte men har inte en sån jobbig måndag har en lektion och de är idrott och jag bärjar 12.35, helt okej ändå! ska snart sova så jag vaknar någolunda tid imorgon! 
godnatt på er! 
 
Mer Di Nuzzo på We Heart It http://weheartit.com/entry/53753418/via/MerDiNuzzo
2013-03-03 ? 11:29:00

2013-03-02 ? 23:36:00

bilder från 3 senaste dagar

2013-03-02 ? 23:28:20

lov

aldrig vart skönare med lov! eller jaa lovet är ju slut nu typ men det har vart jätteskönt att sluta tänka på skolan för ett tag, har för det mesta umgåtts med vänner och så orkar inte gå in på detalj vad vi gjort men jag har iallafall haft kul! idag har jag varit med alice och sen så har ja kikat melodifestivalen och umgåts med en vän som nu lämnat mig, har pratat telefon och så nu på kvällen och belv just nu skitsur pga en sak så ska göra nått annat för att inte sura ihop. men vi hörs sen! 
 
alltså Anton Ewald hur snygg är inte du?? dör. assnyggg kanske! och han har bra låt också hans och ulriks är typ dom enda bra detta års melodifestival.  
 
 

Om

Min profilbild