2014-03-23 ? 21:22:00

hej igen

Har inte bloggat på länge, jag vet. Har inte riktigt haft nån anledning, har bara inte gjort det liksom. Menmen. 
Har iallafall under den tid jag inte skrivit nått haft det hur roligt och bra som helst, dessa 3 eller 4 veckor har vart asbra! 
Jag har bland annat vart på studentkryssningen vilken va hur kul som helst, jag har stått längst fram på avicii den kvällen var också king, dock kunde den fått ett bättre avslut, har fortfarande inte släppt de 5 minutrarna... 
Jag åkte på en halvspontantur till Leksand med Julia Simon Jon och Pontus, det var typ den bästa kvällen av de alla! Anledningen att vi åkte va för att kolla på HV som tog sig till slutspel den kvällen, underbart att se!! myys är enda ordet för den resan! 

Igår så var de överraskningsfest för sara som fyller 20, vi va först på baravara där själva festen var, men jag amanda +några gick vidare rätt snabbt till slick där vi hade hur kul som helst, hemvägen var även rätt rolig, vaknade hemma med amanda i morse, har inte gjort nått speciellt idag, bara dött. 
 
Imorgon är det måndag och det menas med skola, jag har inte varit där på 3 veckor pga praktik, vilket har varit jävligt skönt då jag har haft bästa praktikplatsen, kommer sakna den så! 
ångesten för skolan är rätt stor kan jag säga, har hur mycket som helst som väntar nu.. 
 
Ligger i sängen och kikar film, ska väll snart sova antar jag, sååå blir väll godnatt nu haha. 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild