2014-05-27 ? 12:21:39

Poesi

Hej! 
Har svenska i detta nu, håller på med poesi, rätt intressant faktiskt! 
Efter skolan idag ska jag hem direkt och plugga ihjäl mig, jag hoppas ni har en roligare tisdag än mig! 


2014-05-27 ? 11:25:00

OM OMBYTTA ROLLER I EN VÅLDTÄKT: VAD HADE HAN PÅ SIG DÅ?

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom. 

”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att någon skulle sätta eld på honom.”

 

”Om han inte ville att någon skulle sätta eld på honom så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

 

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att någon ska vilja sätta eld på dig.”

 

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja tända fyr på män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

 

”Vadå, stod han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

 

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

 

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

 

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att brinna lite om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

 

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”

2014-05-26 ? 22:32:47

Hola

Skoldagarna blir kortare och kortare! Slutade vid 11 idag och gick då och fixa med pengar för uf tog sedan en lunch med Amanda, efter skolan vart de lite plugg och därefter åkte jag till Valbo och införskaffade mig ett par skor till studenten!
Jag ligger nu i sängen och ska när som helst sova, imorgon har jag nog (hoppas) sista provet ever!!!
Dock några uppgifter kvar.. 


2014-05-26 ? 08:53:40

har dom finaste vännerna

I lördags hade alla friskolor bal. Tyvärr gick inte jag då min klänning inte hade kommit, de sög verkligen alltså jättemycket, hade fixat iordning allt  men  nej jag gick inte:) 
 
Men åkte till Engeltofta ändå och kollade på mina vänner och knäppte lite kort, åkte dock hem tidigt eftersom de inte va så kul att vara där utan att vara med.. 
Jag har iallafall dom finaste vännerna!
 
2014-05-26 ? 08:05:14

Världens bästavän ❤️2014-05-21 ? 00:31:00

Älskling

Halldåär
Min gårdag spenderades en timme i skolan och sen gick jag till stan med Amanda och åt mat och sen åkte vi till Valbo 
Idag så va de ännu än skoldag och åkte sem till Valbo igen och köpte skor och klänning osv.. Ligger nu i sängen och pratar med Johan. Ska snart sova då jag börjar 8 imorgon! Natti
 
 
2014-05-17 ? 15:41:39

Lördag

Hej på er!
Har haft jättemycket i skolan nu på slutet, därför har bloggen hamnat på sidan men jag tror ni klarar er ändå haha 

Igår var jag i skolan och sen va ja med Julia fredrik och Albin på berggrenska innan vi tog en spontanare till slick haha
Idag ringde Julia och väckte mig så vart de att gå upp för att spela minigolf med samma gäng som igår, briljera på det där ja! 
Jag kom nyss hem för ett tag sen och ska försöka fixa nå att äta nu! Får se vad jag ska göra ikväll men jag hoppas ni får en bra lördag! 


2014-05-08 ? 20:03:49

glöm ej att kolla min tumblr

Ni får inte glömma bort att kolla min tumblr!! Lägger upp bilder där varje dag typ. 
Tryck anting hääär eller på bilden för att komma dit. välj själv. 
 
 
2014-05-06 ? 09:41:57

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Haha alltså jag somnade med ett leende på läpparna och vaknade med samma leende. Jag är så jäkla glad att jag har så bra människor i mitt liv! Typ igår.. Jag hade en såndär halvtaskig eftermiddag och kväll pga allt plugg och kände mig allmänt opepp på livet. Så får jag ett väldigt oväntat samtal på kvällen och det gjorde hela kvällen på nåttt sätt bättre. Över till idag. Jag sitter i skolan och pluggar, ska göra det hela dan, ska beta av en massa uppgifter idag, heja heja 
 
 
2014-05-03 ? 17:50:31

Senaste dagar

Godeftermiddag. Har inte skrivit på några dagar, tänkte gå igenom lite mina dagar för er här. 
I onsdags va de sista april. Hade en grill och spelkväll hos Carro med Emilia och Amanda, en jättemysig och rolig kväll! 
I torsdags fylle Julia 18 år, så vi va hos mig med fredrik Simon Albin Martin och Erik och fira Julia och sen bar de vidare ut. 
Igår och idag va jag med Julia, idag va vi på stan och annat äventyr! 
Just nu väntar jag på mat och sen får vi se vad jag ska göra ikväll!


Om

Min profilbild